• Viesti
 • Leveransvillkor Återbetalningspolicy och användarvillkor

  Uttag och återvändande

  Jag godkänner servicevillkoren och jag förstår att träningsprogrammet inte har utbyte / hål med rätten till återkallelse.Fysiska produkter som skjortor, lagar och andra tillhörande produkter är en normal utbyte och returpolitik i enlighet med förbrukningskostnaden.

  Återbetalningar bör göras för att enkelt göra ett mail med:
  Bulkinen oy
  YLISMÄNTIE 12D 167
  02250 Espoo
  0408445100
  Kostnaden för återbetalningen motsvarar kunden. När det gäller klagomål är du i samband med info@bulkkinen.fi

  Varor

  En 14-dagars uttagsperiod beräknas från att ta emot de beställda varorna eller det sista objektet. Vid regelbunden tillförsel av varor beräknas återkallningsperioden från mottagandet av den första varan.

   

  Fraktpraxis

  Träningsprogrammet kommer att levereras till din e-post som en PDF-fil. Träningsprogrammet kommer också att komma till dina egna sidor om du har valt "Skapa konto" när du gör din beställning.

  Alla beställningar kommer att behandlas och poststämplas inom 2 arbetsdagar på begäran. Fysiska produkter, som skjortor, barer och andra tillhörande produkter, skickas direkt från tillverkaren (EU-länder) eller från deras lager (Finland). Leveranstiden varierar beroende på produkter från 2 dagar till 5. I vissa fall är en längre leveranstid möjlig.